5 Simple Techniques For gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the very best YouTube knowledge and our most up-to-date characteristics. Find out more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili lawnıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the best YouTube practical experience and our newest attributes. Find out more

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme gömme rezervuar rezervuar modelleri fashionable çizgilere sahip olan gömme rezervuar tasarımı ile ortamın ambiyansına gömme rezervuar servisi pozitif etki yapar.

Gömme rezervuar, klozet kasesinin arkasında veya duvarın içinde yer alan ve klozet kasesini temizlemek için kullanılan suyun depolandığı kısımdır.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

gömme rezervuar servisi Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, halt valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. gömme rezervuar Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page